mandag 11. februar 2008

Update

Det har vært litt stille her noen dager nå. Det er mye som skjer. Vi hatt en deilig helg på fjellet og har ladet opp batteriene igjen. Dvs vi har ihvertfall prøvd... Jentene stod opp kl 3 natt til lørdag og mente at det var morgen!! Mor var litt vred da, ja :o) De tuslet i seng igjen, sov en time og så prøvde de seg igjen. Til slutt endte det med at Tiril sov hos meg og Thomas hos Ariane, så de ikke skulle vekke hverandre og heller få slappet av litt til klokka ble 8 *ler* Jeg tror det begynner å bli på høy tid at Tiril får seg egen klokke :o) Bursdagspresang kanskje?
Men det var en deilig helg sammen med Cecilie og Marcus. Tiril digger den lille fetteren sin og vil gjerne gå og holde på han hele tiden. Det ser ut som han koser seg også, og han skulle nok gjerne ha vært med på å leke i snøen sammen med dem.
Ellers holder jeg på med et fototilbud til en barnehage i Kongsberg. Har laget brosjyre med bilder og info og ble tilslutt ganske fornøyd. Det blir spennende å høre hva de sier.
Nå skal jeg en tur på Liertoppen for å kjøpe litt mer maling. Vi holder på å male kjøkkenet og få det helt ferdig tilfelle vi detter over en annen bolig vi kunne tenke oss å kjøpe. Vi var med på en budrunde til en enebolig her på Tranby, men siden vi ikke hadde gjort klart finan
sieringspapirene, så turte ikke selgere å godkjenne tilbudet vårt. Kjedelig, men ikke noe vits å henge med hode pga det. Vi får bare gjøre oss helt ferdig her og fortsette å kikke.

Legger ved et bilde av jentene og fettern :o)

1 kommentar:

aase sa...

Så herlig bilde av barna og fettern Kjersti!!! skikkelig kos det der!!

Morsomt med fotoprosjekter. Kanskje dere bøy på huset 2rett nedi veien"??? Tror lærern til Nikoline også var med der. Vet ike om de kjøpte.

Håper dere finner det du kan gjøre til deres drømmehus snart!!!

Herlig LO i minnopol nå!! Så fine dere er !!!