mandag 17. mars 2008

Palmesøndag og første grillings

I går var det palmesøndag og en fantastisk deilig dag. Vi fikk ryddet opp litt ute, raket vekk litt løv fra blomsterbed og satt frem utemøblementet. Ja, det er vel kanskje litt tidlig, men det var godt for sjela :o) Deilig å føle varmen, kunne gå ut med teppe og en kopp kaffe og sette seg i solveggen.
Vi fikk besøk til middag hvor vi fyra opp grillen og satt ute og spiste. Det begynte å bli småkjølig da, men alle 8 var fast bestemt på å sitte ute. Etter middagen fant vi ut at vi skulle prøve peisen vi har ute. Det er helt utrolig, men de vedkubbene som stod inni der var de samme som stod der da vi kjøpte leiligheten. Det var noe av det vi synes var koselig, men vi har ikke fått testet peisen før nå, altså over 2 år senere :o) Ikke ga den så mye effekt heller, ihvertfall ikke for meg som satt på andres siden av bordet.

Jeg fikk dratt frem kameraet og tok noen bilder. Ariane som pleier å være linselus ble ikke foreviget denne gangen, men jeg fikk tatt noen fine bilder av Tiril. Himmel og hav så stor hun begynner å bli. Og hvor er det lyse håret blitt av?? Jeg fant også ut (igjen) at jeg har en veldig kjekk mann :o) Jeg fikk redigert litt i går kveld også. Greit å få trent seg på frilegging av motiver, og nå tror jeg at jeg har funnet min måte å gjøre dette på.

Velvel, ha en strålende mandag dere som titter innom. Sola skinner og jeg er to dager unna påskeferien!!! :o)