søndag 14. mars 2010

Long time no see...

Det er jammen lenge siden sist jeg skrev noe her i hulen min...
Mye har skjedd siden sist, men det kommer ikke noe langt referat om det her.

I dag har Thomas bursdag. Tenk, han blir 39 år!!! Skremmende og rart. Tiril blir snart 8 år og Ariane 6 år. Snart har jeg to skolebarn!! Vil dette si at jeg blir eldre også? Jeg merker igrunn ikke det, så da later jeg som det er de rundt meg som blir eldre :P

Thomas og jeg skal ut og kose oss litt i ettermiddag. Har hatt en kombinert familiebursdag og ryddedag så langt. Jentene har vært flinke og gjort alt det de skulle og sitter nå pårommet til Ariane og leker stille og rolig.
Jeg sitter godt plantet i sofaen med vannflaske i armkroken og beina høyt. Deilig å puste ut etter effektiv rydding og vasking.

Jeg har begynt på interiørkonsulent studie via NKI og det er veldig spennende. Jeg har ikke kommet langt enda, men liker det godt. Jeg har også etter en laaaang pause fra alt kreativt, smått begynt å lage litt papirsaker igjen. Forrige uke lagde jeg invitasjoner til bursdagen til Tiril. Det var gøy å komme i gang igjen, men det gikk ganske trått.








Jeg har også blitt bitt av strikke/hekle basillen og holder også på med et teppe til bebisen til en venninne. Det kommer nok til å ta litt tid, så det er godt ungen ikke er ventet før i midten av juli :)





Nå skal bursdagsmiddagen lages, så da tastes vi videre en annen dag.

Ciao :)

1 kommentar:

Susanne sa...

NÅ snakker vi hormoner.... Begynte å gråte litt da jeg så bildet av begynnelsen på teppet til bebisen. ;) <3

DU ER BEST!!