lørdag 8. mai 2010

8.mai...

Tenk at det er mai allerede! Det er en herlig tid vi går inn i nå. Jentene er ute tidlig og sent. Ariane har lært seg å sykle uten støttehjul (lærte det på bursdagen sin) så de sykler gjerne før de skal avgårde i barnehage og på skole, og sykler så fort de kommer hjem på ettermiddagen. Jeg nyter det å se at de koser seg :)
Bursdagene er unnagjort. Det har vært konstant prat om hva de ønsker seg og hvordan de skal feire bursdagen sin i lange tider. Forventningene har stått skyhøye og heldigvis har endel av dem blitt infridd. Ariane klarte nesten ikke holde ut en hel måned fra Tiril sin bursdag til sin egen, og Tiril fikk omtrent ikke sove natten før bursdagen til søsteren fordi hun gledet seg sånn til å overraske Ariane på morgenen. Gøy å høre tankene om det å fylle år og deres finurlige måter på å forklare hvorfor de burde få enda flere presanger :) Jentene er fantastiske, rett og slett :)

Praksisen går veldig bra. Jeg trives i miljøet og liker arbeidet. Det er mye å sette seg inn i, men jeg liker utfordringer og trives veldig med å lære meg nye ting. Jeg startet i 50% og den første tiden var det mer enn nok, men jeg merker at jeg orker mer og mer. Tenker jeg begynner å være der 6 timer pr dag, så jeg øker sakte, men sikkert.
Ulempen ved å jobbe med kjøkken er at jeg ønsker meg veldig et nytt kjøkken her hjemme :P Men det kommer ikke akkurat i første rekke, dessverre :P
Det har meldt seg en mulighet for å få fast jobb. En av medarbeiderne har sagt opp, og en til slutter om ikke veldig lenge. Det er kjempespennende. Jeg har lagt inn en søknad og skal inn til intervju på onsdag. Fordelen min er jo at jeg er der allerede og har begynt å jobbe meg opp en del kunnskap, men det kan jo hende det kommer inn søkere med mer erfaring i bransjen enn meg, og da er det hel forståelig at de går foran. Det blir uansett en spennende tid fremover. Jeg prøver å ikke tenke for mye på det, jeg gjør så godt jeg kan uansett :)

Nå er det passert leggetid for denne kroppen, så nattinatt!

1 kommentar:

Unknown sa...

Så utrolig spennende med ny jobb Kjersti. Gøy å se litt aktivitet i hulen din igjen. Jeg er heltvenig med deg mht årstiden - det er så godt å se det yrende barnelivet i gaten igjen - og nyte den lille varmen. Håper du får en finfin helg :)